Sonans Oslo

De fleste privatister som tar fag hos Sonans har et mål om høyere utdanning - og 9 av 10 lykkes. Av de som søkte høyere utdanning, har hele 9 av 10 fått tilbud om studieplass høsten 2013. Det viser en undersøkelse blant elever som gikk ut fra Sonans våren 2012.

Les mer om Sonans Oslo

Les mer om undersøkelsen her:


Sonans Oslo holder til i sentrumsnære lokaler på Bislett, med gangavstand til både Majorstuen og St. Hanshaugen. Den flotte beliggenheten gir mange muligheter – for eksempel kan du sette deg i parken på St. Hanshaugen med en bok når våreksamen nærmer seg. 

 

Lærerne ved Sonans Oslo gir deg effektiv og eksamensrettet undervisning . Enten du mangler vitnemål, ønsker å forbedre en karakter eller trenger et fag – vårt mål er å forberede deg best mulig til eksamen. Legger du inn en innsats, hjelper våre lærere deg hele veien frem mot privatisteksamen. Vårt mål er at du skal oppnå karakterer som er gode nok til å komme inn på høyere utdanning. 

 

Når du vil, hvor du vil. Sonans har kurs lagt opp i forskjellig tempo, med muligheter for både dag- og kveldsundervisning. Du velger selv hvordan ditt studieløp skal se ut, enten du vil ha klasserom eller nettbasert læring, ta et intensivkurs over et par uker eller bruke lenger tid.

 

Nettopp du skal lykkes på eksamen . Enten du har jernteppe, gåsehud eller sommerfugler i magen, har vi metodene som skal til. Som privatist hos Sonans får du tilbud om å lære hvordan man mestrer en eksamen best mulig. Vi hjelper deg med forberedelser, hvordan besvare eksamensoppgaver og håndtering av eksamensangst. I tillegg får du opplæring i studieteknikk. Sammenlagt gir dette deg et fantastisk utgangspunkt til eksamen. Det gjør deg også til en bedre student ved høyere utdanning når den tid kommer.

 

Her får du oversikten over alle fag og priser .

 

Kontakt oss. Har du spørsmål om priser, fag og timeplaner? Eller kanskje du trenger hjelp til å sette sammen et skreddersydd studieopplegg? Ta kontakt så hjelper vi deg – gratis og uforpliktende .

 

Se vår reklamefilm for Sonans Oslo her!


Lesesaler
Lesesaler

1/4

Klasserom
Klasserom

2/4

Engasjerte lærere
Engasjerte lærere

3/4

Gruppearbeid
Gruppearbeid

4/4

Siste nytt