Sonans Oslo

De fleste privatister som tar fag hos Sonans har et mål om høyere utdanning - og 9 av 10 lykkes. Av de som søkte høyere utdanning, har hele 9 av 10 fått tilbud om studieplass høsten 2013. Det viser en undersøkelse blant elever som gikk ut fra Sonans våren 2012.

Les mer om Sonans Oslo

Les mer om undersøkelsen her:


Sonans Oslo holder til i sentrumsnære lokaler på Bislett, med gangavstand til både Majorstuen og St. Hanshaugen. Den flotte beliggenheten gir mange muligheter – for eksempel kan du sette deg i parken på St. Hanshaugen med en bok når våreksamen nærmer seg. 

 

Lærerne ved Sonans Oslo gir deg effektiv og eksamensrettet undervisning . Enten du mangler vitnemål, ønsker å forbedre en karakter eller trenger et fag – vårt mål er å forberede deg best mulig til eksamen. Legger du inn en innsats, hjelper våre lærere deg hele veien frem mot privatisteksamen. Vårt mål er at du skal oppnå karakterer som er gode nok til å komme inn på høyere utdanning. 

 

Når du vil, hvor du vil. Sonans har kurs lagt opp i forskjellig tempo, med muligheter for både dag- og kveldsundervisning. Du velger selv hvordan ditt studieløp skal se ut, enten du vil ha klasserom eller nettbasert læring, ta et intensivkurs over et par uker eller bruke lenger tid.

 

Nettopp du skal lykkes på eksamen . Enten du har jernteppe, gåsehud eller sommerfugler i magen, har vi metodene som skal til. Som privatist hos Sonans får du tilbud om å lære hvordan man mestrer en eksamen best mulig. Vi hjelper deg med forberedelser, hvordan besvare eksamensoppgaver og håndtering av eksamensangst. I tillegg får du opplæring i studieteknikk. Sammenlagt gir dette deg et fantastisk utgangspunkt til eksamen. Det gjør deg også til en bedre student ved høyere utdanning når den tid kommer.

 

Her får du oversikten over alle fag og priser .

 

Kontakt oss. Har du spørsmål om priser, fag og timeplaner? Eller kanskje du trenger hjelp til å sette sammen et skreddersydd studieopplegg? Ta kontakt så hjelper vi deg – gratis og uforpliktende .

 

Se vår reklamefilm for Sonans Oslo her!


 • På Sonans fikk jeg troen på at jeg kan komme inn på drømmestudiet, og ikke minst får jeg hjelpen jeg trenger til å nå målet.

 • Etter at jeg begynte på Sonans har jeg fått et nytt syn på gruppearbeid! Jeg har aldri jobbet i grupper slik jeg gjør nå. Etter et år på Sonans har jeg innsett at dette er virkelig min måte å lære på. Jeg er veldig glad for at jeg har blitt pushet i den retningen – det er en lærdom jeg kommer til å ta med meg videre!

 • Jeg digger det sosiale miljøet hos Sonans! Det er gøy å komme på skolen hver dag. Dette virker så klart positivt inn på skolearbeidet. Mer tid på skolen – bedre resultater!

 • Jeg har hatt et fantastisk år hos Sonans! Jeg har alltid likt skolearbeid, men skole har aldri vært så gøy som nå.

 • Våre fag, pakker og priser

  Hos Sonans Privatist kan du velge mellom en rekke fag. Fagene tilbys i ulike varianter – mange har en varighet på 12 uker, andre kan du ta over lengre tid. Vi har satt sammen noen «pakker» av fag, som er skreddersydd for deg som har bestemte planer om høyere utdanning. Vær oppmerksom på at du kan få støtte fra Lånekassen for å ta fag hos oss.Se våre fag, pakker og forkurs

  NYTTIGE DOKUMENTER

  Her finner du blant annet timeplaner, boklister og lånekasseinformasjon.Se nyttige dokumenter her

Siste nytt